Ficatei de pui in sos de ceapa

de Valclaudia in Ficat, 28 Sep 2013 | 22475 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. ficat de pui
  • 4 cepe potrivite
  • 1 ardei rosu
  • 2 rosii coapte
  • 4 catei de usturoi
  • 3 linguri de ulei
  • cateva frunze de telina
  • sare si piper dupa gust
  • cateva frunze de patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui in sos de ceapa:

Spalam ficatul si il curatam de pielitele nedorite.

Legumele se curata, se spala si se trec prin robot (ceapa, ardeiul, usturoiul si rosiile).

Calim legumele maruntite in 3 linguri de ulei timp de 10 minute.

Adaugam ficatul spalat, completam cu 1 cana de apa, adaugam si frunza de telina taiata fin si lasam sa fiarba la foc mic.Daca mai este nevoie de apa, mai adaugam putina pana simtim ficatul fiert suficient.

Inainte de stigerea focului condimentam mancarea dupa gust si presaram patrunjel verde tocat.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

merge de minune cu mamaliguta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui in sos de ceapa" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ficatei de pui cu ciuperci si smantana la tigaie